Αισθητική Οδοντιατρική


Η Ελάχιστα ​Επεμβατική Οδοντιατρική στην υπηρεσία της Αισθητικής Οδοντιατρικής όπως εφαρμόζεται πλέον χάριν στην πρόοδο της Οδοντιατρικής επιστήμης, μας προσφέρει μεθόδους που διατηρούν στο μέγιστο εφικτό τους υγιείς ιστούς των δοντιών και επιφέρουν, την κατά το εφικτό, ελάχιστη έως ανεπαίσθητη βλάβη του δοντιού.

 • Έχουμε στη διάθεση μας τα πλέον σύγχρονα συγκολλητικά υλικά και νανουβριδικές ρητίνες τεχνολογίας αιχμής, επιπροσθέτως δε η χρήση της οπτικής μεγέθυνσης επιτρέπει αισθητικά αποτελέσματα άριστου έλεγχου και με ελαχιστοποιημένη αφαίρεση σμάλτου (Αδαμαντίνης δοντιού).

 • Η χειρουργική ​πλαστική των ούλων ​είναι η οδοντιατρική επεμβατική μεθοδολογία με την ο​ποια ο ειδικός Χειρουργός Οδοντίατρος επιφέρει την επιθυμητή ​βελτίωση του περιγράμματος των ούλων για τη βελτίωση κατά πολύ της Αισθητικής του στόματος και την απόδοση του ωραιότερου χαμόγελου στο πρόσωπο του ασθενή του.

 • Η λεύκανση ​είναι η πλέον συντηρητική μέθοδος βελτίωσης του προβληματικού αισθητικά χαμόγελου, με ελάχιστη παρέμβαση στο σμάλτο (Αδαμαντίνη) των δοντιών.

Στην Οδοντιατρική Κλινική της Δρ. Εύας Δουβάρα, όπου ακολουθούμε πιστά και κατά γράμμα τη Σουηδική φιλοσοφία της ελάχιστα επεμβατικής θεραπείας, προσφέρουμε το αποτέλεσμα που αγαπά ο ασθενής μας με τον πλέον απλό και συντηρητικό τρόπο αλλά και με την μεγαλύτερη, αποδεδειγμένα μακροβιότητα, σύμφωνα με τις πολυετείς μαρτυρίες των πλέον απαιτητικών ασθενών μας, τόσο από την Ελλάδα όσο και από Αμερική και Βόρεια Ευρώπη.

Είμαστε προνοητικοί και σχεδιάζουμε τη θεραπεία σας με στόχο την μακροβιότητα του θεραπευτικού αποτελέσματος.

 • Η πρόληψη και διατήρηση της οδοντικής ουσίας είναι (​όσο απλές και αν φαίνονται) οι πλέον σωστές μέθοδοι στη σύγχρονη εποχή για να διατηρήσουμε τα δόντια εφ’ όρου ζωής.

 • Ότι χαλάει ή αφαιρείται, χάνεται οριστικά και αμετάκλητα.

 • Ωστόσο ΚΑΘΕ ΤΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ, όπως πρεσβεύουν οι πλέον διακεκριμένοι καθηγητές και ερευνητές σε όλες τις προηγμένες χώρες του κόσμου.

 • Όταν οι βλάβες εγκαταλείπονται ή αντιμετωπίζονται με προχειρότητα και τελικά συσσωρεύονται στη διάρκεια της ζωής του ατόμου οδηγούν στην άδικη απώλεια δοντιών.

 • Συνεπώς, η γραμμή του Ιατρείου μας είναι να επιδιώκουμε την εφαρμογή λύσεων μακρόχρονης συντήρησης των πλέον κατεστραμμένων οδοντικών ιστών με κάθε επιστημονικά τεκμηριωμένη διαθέσιμη μέθοδο (π.χ. διχοτόμηση δοντιού, απονεύρωση και κάλυψη με θήκη) ώστε να χρησιμοποιηθούν μελλοντικά όταν παραστεί ανάγκη.

Όλες οι ​θεραπευτικές αποκαταστάσεις έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής εάν το αίτιο ή η ασθένεια που την προκάλεσε δεν αντιμετωπιστεί στην πληρότητα του. Διαθέτουμε στην σύγχρονη εποχή όλα τα μέσα και οι δυνατότητες τόσο για πρόληψη όσο και για ελάχιστα επεμβατική οδοντιατρική.

 • Αισθητικές όψεις μικρο-νανουβρυδικών ρητινών τελευταίας γενιάς.

 • Αισθητικές όψεις πορσελάνης υψηλής ποιότητας για τέλειο φυσικό αποτέλεσμα.

 • SMILE DESIGN είναι Πλαστική Χειρουργική Ούλων για πλήρη ανάπλαση χαμόγελου και τέλεια απόδοση των προσθετικών αποκαταστάσεων. Όταν θέλετε να λάμπετε !

 • ΛΕΥΚΑΝΣΗ στο ιατρείο με το σύστημα ZOOM 2.


Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Δρ Εύα Α. Δουβάρα.

Τηλ: 210 7224224 - Κιν: 6932 486648